Winterberg

Tijdens de openingswedstijd was mijn neary op Markermeer 3 geen doosje ballen of flesje wijn waard maar een waardebon voor een weekend- of midweekverblijf in een appartement in Winterberg voor 4 personen. Wat een leuke prijs die door Hans Keijzer beschikbaar was gesteld.
Wij zijn inmiddels samen met Jan en Ella van Duren een midweek in Winterberg geweest en hebben het zo heerlijk gehad! Het appartement ligt in het centrum van Winterberg en beschikt over een privé-garage, wel zo makkelijk voor je golfspullen. Een groot appartement op de tweede verdieping met 2 slaapkamers en een heerlijk balkon met uitzicht over het marktplein.
In de buurt vele gezellige restaurantjes, van de Kupferpfanne met serieuze schnitzels tot pizzeria’s en Griekse tavernes. Ook de supermarkt op loopafstand.
Ja, en dan de golfbanen! Wat een feest om daar in de regio te mogen golfen. Schmallenberg (en dan de Nord-Ost baan) was onze favoriet. Gratis tipje: denk niet te kunnen lopen maar neem een buggy!
Wij vonden het een heerlijke midweek en raden u zeker het appartement en de omgeving aan!

Mooi golfseizoen gewenst!
(ook namens Ella, Jan en Randal)

Irma Hille

www.pforte-3-winterberg.com