Tweede Pinksterdag, handicartwedstrijd

10 juni, tweede Pinksterdag: Zoals gebruikelijk de laatste jaren, is het de dag van de Handicartwedstrijd.

De weersvoorspellingen gingen alle kanten op, maar uiteindelijk waren de weergoden ons goed gezind. De hele dag droog, alleen aan het eind van de middag ging het los, maar toen was iedereen al ruimschoots binnen.
80 Deelnemers waren er voor deze Q-wedstrijd, waarvan de winnaars in twee categorieën naar de regiofinale gaan in Amsterdam. Er kwamen mooie scores uit, maar toch weer die CBA van -2.
De 2 winnaars die af mogen reizen naar Amsterdam Noord zijn Alan Bailey met 40 stableford punten in de lage categorie en Corry Brands met 38 punten in de andere. Het was weer zeer gezellig op het terras en na de prijsuitreiking zorgde de veilingmeester voor een mooie apotheose van deze dag. Er werd lustig geboden op de kavels en zeker ook door mensen die niet meededen met de wedstrijd. De prijzen voor de veiling zijn aangeboden door verschillende sponsoren te weten: golfshop, custom built, bedrijven commissie, golfvereniging Almeerderhout, golfvereniging Amelisweert, Hans Keijzer (een prachtig appartement in Winterberg voor een midweek), Keurslager Bertelsmann (een prachtig BBQ pakket), natuurlijk al onze golfpro’s, drankhandel de Taander, Ella en Jan van Duren, horeca Almeerderhout. Ik hoop dat ik niemand vergeten ben.
Resultaat van een prachtige dag, een fantastisch bedrag van 1907 euro, wat wij over gaan maken naar de Stichting Handicart.

En voor degenen die het nog niet zijn: WORDT DONATEUR
Wie weet heeft u zelf ooit een Handicart nodig. Meld u aan via de website van Stichting Handicart.

Tot volgend jaar, weer op tweede Pinksterdag.

Consul Stichting Handicart Almeerderhout, Wim Hoefakker