Cross Country zaterdag 6 juli 2019… nog drie weken!

Dat vele leden enorm veel zin hebben om deel te nemen aan het grootste golfevent van het jaar blijkt maar weer uit de enorme grote hoeveelheid aanmeldingen: bijna 200! Maar voor de twijfelaars… twijfel niet! Het wordt een dag vol verrassingen en veel gezelligheid.
Een zeer uitdagende parcours met voldoende hindernissen ligt voor u klaar. Course management is een must! Het wordt echt een te gekke dag! Dit wil je toch niet missen? Dus kom op, schrijf je in (dit kan nog t/m zo. 30 juni 23:00u) als team maar alleen kan ook, dan stellen wij wel een leuk en gezellig team samen.
En dan de dag zelf… bij binnenkomst wordt u ontvangen met een welkomstpakket, kop koffie en een lekkernij. Gedurende de dag wordt u voorzien van hapjes en drankjes. Na afloop van de wedstrijd staan borrel en hapjes klaar.
Wedstrijd, wedstrijd… ja, ja je zou bijna vergeten zijn dat het om een wedstrijd gaat. Want er wordt zeker ergens om gespeeld. Er zijn super leuke en mooie prijzen te winnen zoals een weekendje rijden in een Alpine A110 sportauto! Fantastisch toch!
Ja lieve mensen, de dag die zou komen is bijna daar… nog drie weken. We hebben er zin in!

Kristian Iske en Eric Vis