FOUNDERS TROPHY voor het dertigste jaar

Sinds 1989 wordt er jaarlijks in augustus bij de GC Almeerderhout om de Founders Trophy gespeeld. De sportiefste gezelligheidswedstrijd als een hommage aan de drie oprichters van onze golfclub. Zij hebben de wisselbeker beschikbaar gesteld.
De spelvorm is een vossenjacht, waarbij de founders de vos zijn. Hun score per hole bepaalt de par van de hole voor die dag Dat heeft bijna jaarlijks tot mooie verrassingen geleid.

Voor wie is deze wedstrijd bestemd?
Deelname staat open voor alle leden van Almeerderhout, die ouder zijn dan 18 jaar, met een handicap tot en met 54. Het maakt niet uit of u sinds kort lid bent of al geruime tijd. Het is dus een misverstand te denken dat alleen leden die kort na de oprichting lid werden kunnen meedoen. Deze gezelligheidswedstrijd biedt voor degenen die nog niet zo lang lid zijn een prima gelegenheid om mee te doen en zo andere leden in een gezellige omgeving te ontmoeten en te leren kennen. Door de wedstrijdorganisatie wordt na binnenkomst de uitslag berekend. U dient alleen uw brutoscore per hole te noteren. U kunt dus meteen uw wedstrijdervaring delen met andere deelnemers en deelnemen aan de gezelligheid.

Wanneer?
Zaterdag 17 augustus is de grote dag. De inschrijving voor deze wedstrijd is reeds enige dagen geopend. Er is al een aantal inschrijvingen.
Waarom zo vroeg, het duurt immers nog zo’n 11 weken? Wanneer u nu inschrijft, ben u verzekerd van deelname. Wat let u? U kunt dan zorgeloos met vakantie.