Feestelijke afsluiting van de NGF competitie

DSC_0284.JPGNet als vorig jaar hebben we het enorm getroffen met het prachtige weer.
Na de inschrijvingen, die door Wim en Irma vlotjes werden afgehandeld, togen we vol enthousiasme de baan in om met vieren een Texas Scramble wedstrijd te spelen op IJmeer en Gooimeer. De computer had een leuke mix gemaakt van dames, heren, senioren en par 3-ers.
Het voelde nu als een zeer relaxte wedstrijd, na al die uiterst spannende met adrenaline doordrenkte competitie wedstrijden. Er werd dan ook in deze vorm hoog gescoord en bij binnenkomst “vlogen” de birdies en eagles je om de oren……

Tijdens de borrel werden de KAMPIOENEN gehuldigd en in het zonnetje gezet.
Dames dinsdag-27 poule kampioen en gepromoveerd.
Dames senioren 1-18 en Dames senioren 2-18, beide poule kampioen in de hoofdklasse en in de kruisfinale jammerlijk uitgeschakeld. Dit keer geen landskampioenschap voor Almeerderhout.
Heren 6-36 zondag kampioen van de poule en gepromoveerd.
Heren senioren 1-27 poule kampioen en door de promotie wedstrijd gepromoveerd naar de hoofdklasse.
Heren senioren 4-27 kampioen van de poule en gepromoveerd.
Een prachtige glazen gegraveerde standaard, een mooie handdoek met tekst KAMPIOENEN NGF met clublogo en een heerlijke fles Rosé vielen de kampioenen ten deel….

De BBQ was inmiddels aangestoken en geurde naar heerlijke saté, burgers en worstjes. Heel smakelijk was de Pulled Porc en de in Marsala gemarineerde kip. Salades en vis completeerde het geheel.

Het was een uiterst gezellige middag en avond en er werd flink op het nieuwe seizoen geproost.
N.B. De inschrijving voor de competitie 2020 staat alweer open op de site.