Super gezellige nieuwe leden wedstrijd; zaterdag 11 mei jl

Nog niet eerder was er zo’n grote opkomst voor de Nieuwe Leden wedstrijd als afgelopen zaterdag 11 mei jl. Met een deelnemersveld van 51 personen (incl commissieleden) was het een gezellige boel. Na ontvangst met koffie en krentenwegge, welkomstwoordje van de voorzitter Jan Paul Mundt, voorstellen van de diverse commissies, flight indeling en uitleg van de spelvorm vertrok de groep naar de Markermeer. Wellicht kwam het door het verrassend, mooie weer maar er werd die dag heel goed gescoord! De birdies vlogen om je oren. De bal voor de neary op MM7 werd door Anne Vree en Frank Wagemans het dichts bij de pin geplaatst. 
Maar… door de juiste strategie, tactiek en techniek (hahaha…) was er maar één team die deze strokeplay wedstrijd won… Karin de Rooij, Jeroen Keus, Arend Koster en Ella van Duren.
Het was een oergezellig middag waar nieuwe leden kennis konden maken met elkaar en met de commissieleden. Wij willen hierbij alle deelnemers, de voorzitter Jan Paul, onze manager Hardy en de commissieleden danken voor hun aanwezigheid.

Henk de With en Ella van Duren