Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

De 66e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag 9 mei 2019.
We beginnen om 12:30; melden in het greenkeepershuis en we zijn klaar om ca. 15:00. Aansluitend krijgt u een toelichting over een onderwerp over de baan, afgesloten met een drankje.
U bent weer van harte uitgenodigd om deel te nemen. Gaarne als u wilt en kunt, voor een goede organisatie, een bevestiging-mailtje aar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

De 65e middag op 11 april was met 9 deelnemers goed bezocht. Het weer hield zich goed en de stemming was helemaal uitstekend. Het grootste deel van de groep heeft de onderkant van bomen ingepakt waar binnenkort de graaswei van de schapen komt. De rest heeft greenkeepers ondersteund bij het verzetten van teemarkers en hole locaties en heeft geĆÆnventariseerd waar wel en niet de in het najaar geplante bollen zijn opgekomen. Na afloop weer een leuke inkijk in de recente groot-onderhoud projecten in de baan door Jan Buman met een drankje erbij.

Ewoud Doyer, lid baancommissie