Open Dag Almeerderhout

Liever naar de Open dag van Almeerderhout dan naar de meubelboulevard!

Tja, met de zomerse temperaturen van zaterdag 20 april jl. ga je niet binnen lopen, dus kan je beter buiten zijn en naar de Open dag van Almeerderhout gaan! Meer dan 100 belangstellenden dachten er ook zo over en kwamen naar de golfbaan. Grote interesse kwam vanuit GC Harderwold. Zij zijn zich aan het ori├źnteren en wilden graag meer weten over de vereniging en de baan. Zaterdagochtend werd er voor deze groep een speciale bijeenkomst georganiseerd waar zij door Jan Paul Mundt en Rob van Hall werden voorzien van alle informatie over de vereniging en de baan. Na afloop van de bijeenkomst konden zij de baan verkennen door 9 holes te spelen.

Naast deze groep van GC Harderwold hadden vele golfers zich ingeschreven voor het spelen van gratis 9 holes. De belangstelling voor de buggytoer was ook dit jaar groot! En was het een gezellig drukte op de driving range waar de muziek je begeleidde in je swing. De jeugd kon zich vermaken op de putting/chipping green. De beginnende golfers wisten de weg naar de Golfacademy te vinden en een aantal hebben reeds golf lesafspraken gemaakt. Het was een super gezellig en mooie dag! Maar eveneens belangrijk is dat we met de Open dag hebben laten zien dat we een open en gastvrije vereniging zijn met een mooie 36 holes baan. Vele gasten hebben dit ook zo ervaren en complimenteerde ons voor de warme en professionele ontvangst (van Ans de Rooij en Wiarda van den Bergh). Met als resultaat dat een aantal van hen zich direct hebben aangemeld als lid. En de verwachting is dat in de loop van de volgende week nog meer zullen volgen. Tot slot kunnen we spreken van een zeer geslaagde en succesvolle Open dag en iedereen die heeft meegewerkt aan deze fantastische dag, heel veel dank!

De marketing commissie