Vrijwilligers baanonderhoud

De 64e vrijwilligersmiddag baanonderhoud staat gepland op donderdagmiddag 14 maart 2019.
We beginnen weer om 12:30; melden in het greenkeepershuis, en zijn klaar om ca. 15:00. Aansluitend volgt een toelichting over een onderwerp over de baan, afgesloten met een drankje.
U wordt weer van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Stuur als u wilt en kunt, voor een goede organisatie, een bevestiging-mailtje naar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

Op de 63e middag op 14 februari verdeelden we de 10 deelnemers over 3 groepen. Het was heerlijk weer voor onze werkzaamheden. De taken die we gedaan hebben waren: knotwilgen snoeien en de takken opstapelen voor versnipperen, houtrillen leggen van snoeihout voor fauna beschutting en waterlot/dode takken snoeien en in stapels neerleggen voor versnipperen. De greenkeepers deden het grove zaagwerk, de vrijwilligers het kleine snoeiwerk en het bundelen en sjouwen van de takken.

Om 15:00 vertelde Tom de Vogel, als invaller voor Jan Buman, over de diverse metingen die Jan en hij doen mbt allerlei green variabelen onder het genot van een drankje. Opnieuw een aangename afsluiting van een mooie middag.

Ewoud Doyer, lid baancommissie