Bericht van de seniorencommissie

De senioren commissie van de golfclub organiseert voor leden (vrouw of man) van 50 jaar en ouder wekelijks een 9 holes mixed inloopwedstrijd.
Vanaf 1 april tot begin november wanneer de baan qualifying is, is de eerste inloopwedstrijd van de maand ook qualifying. Overigens kun je tijdens inloopwedstrijden die niet qualifying zijn, je kaart wel qualifying maken, dit kan zelfs achteraf.

Inschrijven vanaf 9:00 uur tot 10:00 uur in de winterperiode, na 1 april is de inschrijving van 8:30 uur tot 10:00 uur. Inschrijfkosten 2 euro. De opbrengsten van de inschrijfgelden worden gebruikt voor de aanschaf van golfballetjes als wekelijkse prijzen, 3 voor de winnaar per lus, 2 voor de tweede plaats en 1 voor de derde plaats en wijn voor de “nearest tot the pin” op een van de kortere Par 3 holes per lus tijdens de qualifying rondes. Je dient wel bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Daarnaast worden de inschrijfgelden gebruikt om de twee jaarlijkse lunches te sponsoren. Meestal spelen we op twee lussen.
Wekelijks word je op de hoogte gehouden via het seniorenbulletin.
Inlichtingen bij de leden van de seniorencommissie, vermeld op de website van de club onder het hoofdje bestuur en commissies.