Regeldagen Almeerderhout

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari vonden in totaal 4 regelsessies plaats om de kennis van geïnteresseerden bij te spijkeren in verband met de regelwijzigingen die 1 januari 2019 zijn ingegaan. De weergoden waren ons dit jaar ter wille, de baan was het hele weekend gesloten waardoor er geen verleiding was om te gaan spelen!

Elke sessie bestond uit een theoretisch deel gepresenteerd door Robert Hage en een viertal praktische oefen- en demonstratie stations bemand door Nathalie Roder, Irma Hille, Wim Verkerk, Robert Hage en Jan Roorda.
De besproken onderwerpen waren:
Abnormale baan omstandigheid;
De afslag en verloren bal of buiten de baan;
de bunker en de hindernis.

 

Vrijdag was de drukste dag toen ruim 60 golfers (voornamelijk senioren) aanwezig waren. Zaterdag waren er ruim 50 (voornamelijk dames teams) en zondag in twee sessies ook ruim 50 (voornamelijk heren teams).
Naast de competitie team heeft ook een aantal niet competitie spelers deelgenomen.

Was je verhinderd of ging alles toch wat te snel dan kun je de presentatie van Robert Hage terug zien op de website van de club www.almeerderhout.nl/ golfregels/clubpresentatie regelcursus.