Druk bezochte en sfeervolle nieuwjaarsreceptie!

Afgelopen zondag 6 januari vond de zeer drukbezochte en traditiegetrouwe nieuwjaarsreceptie plaats in het clubhuis. Vanaf 16:00u waren de leden en medewerkers van de club uitgenodigd om elkaar het allerbeste te wensen voor het nieuwe jaar. In de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Jan-Paul Mundt bedankte hij alle vrijwilligers, medewerkers en medebestuursleden voor hun bereidwillige inzet van het afgelopen jaar. Tevens werd ook de nieuwe horeca pachter voorgesteld: Lans & Mosmans VOF, de heren Sjors Lans en Bas Mosmans. Het bestuur wil via deze weg de leden nogmaals bedanken voor hun komst en Bas & Sjors en hun team bedanken voor het voortreffelijk verzorgen van de innerlijke mens.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt zoals altijd de Presidents Trophy uitgereikt. Deze ranking komt tot stand door verschillende punten toe te kennen aan alle maandbekers categorie 1, strokeplay-, matchplay- en foursome clubkampioenschappen, waarbij telkens wordt uitgegaan van bruto scores.
De winnaar van de Presidents Trophy 2018 bij de dames is wederom geworden Femke van Soest met 155 punten. De winnaar van de Presidents Trophy 2018 bij de heren is geworden Stef Swagers met 118 punten. Jesper Vos werd de winnaar van de Presidents Trophy 2018 voor de jeugd. Jesper Vos mocht uit handen van Frank Volmer, voorzitter van de jeugdcommissie, een prachtig schilderij ontvangen waarop Jesper zelf als golfer geportretteerd is. Met dit gebaar wilde Frank, Jesper bedanken voor zijn inzet en prestaties als jeugd- en topspeler van Almeerderhout gedurende de afgelopen jaren.
Ook werd tijdens de nieuwjaarsreceptie de Golfer/ster van het jaar 2018 bekend gemaakt. De titel ‘Golfer/Golfster van het jaar’ wordt uitgereikt aan de speler/speelster die de meeste progressie heeft geboekt, dus de meeste punten heeft behaald in het jaar. Er wordt gespeeld in een dames- en een herencategorie en ook in een jeugdcategorie. Bij de dames werd Irma Hille met 104 punten, bij de heren werd Stef Swagers met 153 punten, uitgeroepen tot golfster/golfer van het jaar 2018. Jeugdgolfer van het jaar 2018 is geworden Jesper Vos met 130 punten.