Vrijwilligersmiddag baanonderhoud

62e vrijwilligersmiddag baanonderhoud op donderdagmiddag 17 januari 2019

Als gebruikelijk beginnen we om 12:30; greenkeepershuis, en zijn we om ca. 15:00 klaar. Aansluitend krijgt u een toelichting over een onderwerp over de baan, afgesloten met een drankje.
Wij nodigen u weer uit om deel te nemen. Voor een goede organisatie graag een bevestigingsmail naar aejdoyer@gmail.com of intekenen op de lijst in de hal.

Op de 61e middag op 20 december waren er 8 deelnemers. Het bleef, ondanks de voorspelling, precies tot 15:00 uur min of meer droog. Goed geregeld daarboven. De nog overgebleven bollen van vorige keer werden door 2 teams vrijwilligers langs de randen van de Par 3 en Markermeer 2 geplant. Daarna werden de woeker klimplanten die nog niet uit het perceel tussen M1 en M9 waren gerooid, alsnog weggehaald. Een grote, maar dankbare klus die we slechts half konden klaren. Om 15:00 vertelde Jan Buman bij een drankje in het clubhuis over de winter problematiek van het onderhoud van de baan. Wederom boeiend en ook een aangename afsluiting van een mooie middag.

Ewoud Doyer, lid baancommissie