Yoga voor golfers; fit voor golf!

Begin het seizoen goed en zorg dat je fit de baan in gaat, dat zal je golfprestaties verbeteren, het plezier vergroten en blessures voorkomen.

Er zijn veel manieren om daarmee aan de slag te gaan. Wat met de beoefening van yoga op een rustige, subtiele manier bereikt wordt is o.a. behoud/opbouw van kracht in de spieren, lengte van de spieren, stevigheid van de botten, uithoudingsvermogen, longcapaciteit, bewegings-bereik. Het zal het golfspel zeer ten goede komen en ook de dagelijkse fitheid bevorderen.

Veel mensen denken dat yoga vooral over lenigheid gaat. Je been in je nek leggen, zo is het niet! Mensen zeggen dikwijls: “Oh, ik ben stijf, ik kan geen yoga doen.” Dat is precies waarom ze juist wel yoga zouden moeten doen!
Yoga is voor iedereen!

Lees het hele bericht over de promo op Almeerderhout.