Bedrijfslidmaatschap en/of Sponsoring

Het bedrijfslidmaatschap geeft recht op twee wildcards.

Bovendien verschaft dit lidmaatschap recht op deelname aan de businesscompetitie, waarbij u iedere wedstrijdronde gratis een relatie kunt laten meespelen.
Als afsluiting van de competitie verzorgt de Bedrijvencommissie de traditionele sponsordag. Een mooie happening, eerst in de baan, daarna in Grand-Café ’t Hout. De kosten neemt de club voor zijn rekening. Vóór de lunch worden de winnaars van de competitie en de Rabobank Birdiebokaal gehuldigd. Na een wedstrijd (shotgun) wordt de golfdag afgesloten met een voortreffelijk diner.

De winnaars van de businesscompetitie spelen om het kampioenschap van de bedrijven die deel uit maken van de Hospitality Chain. In 2017 doen hieraan mee de businessclubs van Almeerderhout, Anderstein, de Batouwe, de Drentsche, de Haarlemmermeerse, de Heelsumse, Princenbosch en Zeewolde. De wedstrijd wordt gespeeld op de baan van de Batouwe.

Tijdens de winterperiode houden wij contact met elkaar door onder andere het organiseren van wintergolfwedstrijden, zo nu en dan aangevuld met een interessante spreker.

Ieder bedrijfslid heeft recht op een naamsvermelding op de website en een plaquette in het clubhuis.

De leden van de businessclub hebben de mogelijkheid mee te doen aan wedstrijden die de vereniging organiseert en kunnen gebruik maken van de voordelen die de Hospitality Chain biedt (spelen tegen een gereduceerd tarief).

Het is uiteraard ook mogelijk sponsor te worden. Bedrijven kunnen een keuze maken tussen een hoofdsponsorschap of hole-sponsoring. Voor de overige te sponsoren objecten kunnen speciale pakketten worden samengesteld.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met het secretariaat, telefoon: 036 – 52 191 32 of één van de leden van de Bedrijvencommissie:
– Henk de With: 06 – 53 79 16 60
– Chris van de Vooren: 06 – 53 16 03 59
– Vincent van Haren: 06 – 21 86 24 35

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over een bedrijfslidmaatschap, sponsoring en de extra mogelijkheden op onze fraaie baan.