Kevin Echteld uitgenodigd door Kendall Mason om deel te nemen aan De Twente Cup

Sinds 1929 is Twentsche Golfclub gastheer van een weekend vol topgolf. De Twente Cup is het laatste toernooi voor de golfprofessionals in Nederland. De beste pro’s strijden in deze wedstrijd om het Nederlands kampioenschap. Deze wedstrijd is extra belangrijk omdat de winnaar mag deelnemen aan de KLM Open.

Kendall Mason mag als sponsor van de Twente Cup een speler uitnodigen om aan deze tweedaagse PGA wedstrijd als amateur deel te nemen. Dit jaar is gekozen voor Kevin Echteld van Golfclub Almeerderhout.

Kevin is een jonge, talentvolle speler die onder begeleiding van Ruud Bos (voormalig Europese Tourspeler) zijn ambitie wil waarmaken om playing professional te worden. Deelname aan de Twente Cup zal voor Kevin een goede ervaring zijn en hem hopelijk extra inspiratie geven om zijn ambitie te verwezenlijken.

Als organisatie sponsort Kendall Mason dit toernooi omdat golf een sport is die alle aspecten van het leven en ondernemerschap in zich heeft. Elke ronde is zowel een mentale als fysieke test, waarbij het overwinnen van teleurstellingen centraal staat. Het gaat net als bij ondernemen niet om het verbeteren waar je al goed in bent, het gaat om het verbeteren waar je minder goed in bent. Het verminderen van fouten ofwel het versterken van je zwakkere plekken zorgt voor meer succes.

Kendall Mason is een inkoopadviesorganisatie voor ondernemers, branche-, beroeps- en netwerkorganisaties en international bedrijven.